Este passat dissabte, 10 de desembre, l’auditori de la casa de la cultura de Bétera va acollir la representació del gran teatre musical “El món de fantasia“.
Aquest esdeveniment gratuït i per a tots els públics, va donar el seu tret d’eixida a les 18.00 hores.

El món de fantasia” és un musical amb veus en directe i 10 ballarins en escena, on xiquets i adults de totes les edats gaudiren amb els nostres personatges preferits, recreant-se en aquest món de fantasia que tots tenim dins.

Una xiqueta riallera anomenada Alice espera cada nit amb il·lusió per a anar a dormir, ja que solament en somni pot fer realitat tot el que ella imagina. El que Alice no podia arribar a imaginar és que, una d’aquestes nits de somnis extraordinaris, el seu amic imaginari Bob cobraria vida i l’ajudaria a entrar en el món de Fantasia, on tots els somnis es fan realitat.

Perquè, qui no ha somiat a viure en un món de fantasia al costat dels seus personatges favorits?

Els assistents a la cita d’oci van tindre l’oportunitat de riure, cantar i ballar.

D’altra banda, el diumenge 11 de desembre, la Sala Multiusos de la Urbanització Mas Camarena de Bétera va acollir l’espectacle d’oci familiar “Nadal amb Tolkien“. Es tracta d’un contacontes amb titelles, gratuït i per a tots els públics.

Un esperit malvat ha robat totes les cartes que s’han escrit al Pare Noel i cap xiquet rebrà resposta a les seues demandes. Però en realitat eixe esperit malvat no vol arruïnar les il·lusions dels més xicotets, només convertir-se en el millor contacontes del món. Basat en els relats més desconeguts de J.R.R. Tolkien.
A continuació, oferim unes imatges i també un vídeo gravat el dissabte a la vesprada, el qual podeu trobar en l’últim informatiu de “Bétera a la setmana”:
  • Imatges:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia