Els principals carrers comercials de Bétera llueixen des de fa uns dies plens de llums de Nadal, així com el consistori del municipi.

Als carrers de la localitat ja es viu un ambient nadalenc. El passat divendres, 09 de desembre, es va procedir a l’encesa de llums als diferents carrers del municipi. Aquestes llums s’han col·locat en algunes vies principals i en carrers on es concentren més comerços. I és que es tracta d’una iniciativa impulsada principalment pel departament municipal de Comerç, amb la finalitat d’ambientar el poble i animar els veïns i veïnes a realitzar en els comerços locals les seues compres nadalenques, tot baix una actitud responsable i conscient.

En definitiva, qui passege pel poble de Bétera podrà respirar ja aquest ambient nadalenc. Doncs, a aquestes ornamentacions, se li suma els aparadors dels comerços locals els quals ja llueixen el seu costat més nadalenc.

A continuació, oferim unes imatges i també un vídeo gravat el dissabte a la vesprada, el qual podeu trobar en l’últim informatiu de “Bétera a la setmana”.

  • Imatges:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia