Vos agradaria saber més sobre l’addicció a les tecnologies?

L’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una xarrada que es durà a terme per professionals en matèria d’addiccions de l’Associació Impuls.

Els ponents facilitaran eines per a la detecció i prevenció d’addiccions a les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

La xarrada és gratuïta tindrà lloc el pròxim dilluns, 19 de desembre, en horari de 18.00 a 19.00 hores, a casa Nebot.

Perquè és important aprendre bons hàbits respecte a l’ús de les TIC.

I és que l’addicció a les noves tecnologies és una forta necessitat del subjecte per mantenir-se interactuant amb els aparells electrònics que li permeten accés a Internet ja siga per mitjà d’apps de telèfon intel·ligent o programes d’ordinador.

Sovint, a més de necessitar estar connectat a la web, el subjecte necessita d’aparells que compleixin uns paràmetres específics, de manera que li puguen oferir una experiència més completa, pel que fa als continguts als quals podria accedir.

Hi ha tot un ventall d’addiccions, cadascuna amb les seues característiques i símptomes propis que representen una necessitat irracional de l’individu de tenir accés a alguna cosa o activitat. Hi haurà diferències depenent de quin siga el detonant del comportament addictiu del subjecte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia