L’Ajuntament de Bétera ha rebut el material que acredita al municipi com a soci de la Unió Europea (U.E.) formant part de la xarxa Construir Europa amb les autoritats Locals.
Es tracta d’una xarxa integrada per corresponsals locals de la U.E. que treballen en cooperació per a fomentar la comunicació sobre temes relacionats amb Europa. Aquest projecte també pretén ajudar a impulsar la implicació de la ciutadania i a entaular debats sobre el futur d’Europa, avançant, així, cap a la creació d’una esfera pública veritablement europea.

L’objectiu del projecte “Construir Europa amb les autoritats locals” és crear una xarxa europea de representants polítics triats en l’àmbit local, amb la finalitat de fomentar la comunicació d’assumptes de la UE mitjançant una aliança sense precedents entre les estructures de govern europea i locals.

El projecte possibilitarà que aquests representants polítics treballen de forma concertada i difonguen informació sobre assumptes de la UE que afecten la seua circumscripció a escala local. També ajudarà a impulsar la implicació de la ciutadania i a entaular debats entorn d’aqueixos mateixos temes, així com sobre el futur d’Europa. El seu objectiu general és contribuir a la creació d’una esfera pública veritablement europea.

El projecte està organitzat en estreta col·laboració amb la Xarxa europea de corresponsals regionals i locals de la UE en el si del Comité Europeu de les Regions.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia