Dissabte es va fer públic que Cristina Alemany, alcaldessa de Bétera en la legislatura 2015-19, encapçalarà la llista de Compromís per Bétera en les eleccions municipals de maig de 2023.

 

Desenes de persones es van acostar a Casa Nebot per escoltar la candidata i per escoltar també Isaura Navarro, consellera d’Agricultura, i Joan Baldoví, diputat al Congrés, que acompanyaren Alemany en l’acte.

 

Segons va explicar Cristina Alemany, “hi hagut dues raons per a prendre esta decisió. La primera, la legislatura actual que està indicant-nos què vol fer l’actual equip de govern a Bétera, un model de poble totalment oposat al que té Compromís. I la segona, que tenim un deute amb la ciutadania i hem d’acabar allò que vam començar en 2015”.

 

Alemany va fer un repàs de l’actual legislatura i va destacar que a pesar de la situació econòmica positiva, l’equip de govern no ha executat cap infraestructura nova, tot I eixistixen necessitats reals, per exemple, un Poliesportiu nou o un espai on ubicar-se totes les associacions del municipio.

 

Les accions de govern han d’anar encaminades cap a un model de poble sostenible, mediambientalment i econòmicament, cohesionat, amb infraestructures suficients Per a cobrir les necessitats, posant el focus en els problemes històrics del municipi i intentar resoldre’ls”.

 

Per a finalitzar, Cristina Alemany va encoratjar les persones assistents tant per a les eleccions municipals com per a les autonòmiques “cal repetir un tercer Botànic, per a seguir millorant el país on vivim i principalment per evitar que la dreta i l’extrema dreta ens governen”.

*Nota enviada per Compromís per Bétera.
Betera.com ha transcrit tal qual aquest article i vol recalcar que és un escrit que forma part de la visió particular d’un partit polític. Per tant, Betera.com no es fa responsable de les paraules escrites en ell. No obstant això, estem oberts a rèpliques de tercers que es vegen implicats.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia