L’Associació de Comerciants de Bétera ha organitzat diferents visites del Pare Noel pel poble per a aquesta setmana. Aquestes donaran inici hui dilluns, 19 de desembre, i tindran continuïtat dimarts i dimecres, 20 i 21 de desembre. Descansarà un poc el dia 22 per a recarregar piles i tornarà a Bétera el divendres, 23 de desembre, per a gaudir d’un matí de xocolata i galetes a la zona del Bulevard.

Este és l’horari i les zones que visitarà estos dies, on també repartirà els seus caramels a rimte del seu “Ho, Ho, Ho”.

– Día 19 de desembre, de 17:00 a 19:00 hores, per zona Avinguda Constitució i al voltants.
– Día 20 de desembre, de 17:00 a 19:00 hores, zona Avinguda País Valencià i al voltants.
– Día 21 de desembre, de 18:00 a 20:00 hores, zona C/ Gascón Sirera, Alfàbegues, Albereda i voltants.
– Día 23 de desembre , de 11:00 a 13:00 hores, matí de xocolata i galetes amb el Pare Noel a la zona del Bulevard de Bétera amb música, roses de dacsa i cotó de sucre.

 

Aquesta iniciativa, és una aposta per a anar realitzant diferents accions en els diferents zones comercials del poble al llarg de l’any.

Es repartiran tiquets als comerços associats a l’Associació de Comerciants de Bétera de la zona del Bulevard perquè puguen ser entregats al seus clients per a la  tassa de xocolata i la galeta per al dia 23 de desembre. Així, els tiquets es podran aconseguir en: Hi5 Education Centres, Tintoreria Azial, Inmoaroa, Óptica Bulevar, Generali, Nautilus, Nadunet i en La Terracita.

La tassa de xocolata i la galeta seran entregades, tiquet amb mà, en la cafeteria “La terracita” (carrer Sants de la Pedra, 8). A més, Dix Animación oferirà música ambient, roses de dacsa «Palomitas» i cotó de sucre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia