Amb motiu de les festes nadalenques, i per a tancar la campanya anual #12mesos12lemes de la Mancomunitat Camp de Túria, la campanya del mes de desembre de 2022 convida a reflexionar sobre els aspectes veritablement importants del Nadal. 

Sota el lema “I per a tu, de què va realment el Nadal?” volen recordar que en aquestes dates en les quals ens trobem amb nombrosos menjars, sopars i festes no hem d’oblidar que per Nadal no tot és beure i menjar en excés, sinó compartir moments amb els nostres. Una ocasió perfecta per a retrobar-nos amb els nostres sers estimats, descansar a casa amb les nostres mascotes, jugar amb els més xiquets de la casa, o simplement dedicar temps i fer una forta abraçada als nostres familiars i amics.

Amb aquesta campanya, des de la UPCCA de la Mancomunitat Camp de Túria volen recordar que el Nadal no té per què ser una excusa per a consumir alcohol o altres drogues, i que no hem de pressionar a ningú a fer-ho ni sentir-nos pressionats pel context social, de la mateixa manera que no és necessari deixar-nos portar per la tendència a comprar més regals dels necessaris. Regalar no és una competició i a vegades comprem coses que ni tan sols s’usen o que acaben en el fem poc després, contribuint negativament tant a la nostra butxaca com al planeta.

Aquest Nadal, conviden a tindre un consum responsable i a connectar amb el que realment importa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia