Un any més, el tram de l’antic bar Refu del carrer Goya de Bétera s’ha decorat per a celebrar una de les festes més esperades de l’any. I és que aquestes veïnes i veïns no perden l’esperit nadalenc.

Cal mencionar que, aquesta zona de Bétera és molt activa i realitza altres festes per a tot el poble. Un dels exemples més destacats és la seua ja tradicional festa de Halloween. Aquesta congrega a desenes i desenes de veïnes i veïns.

Habitualment, per al Nadal també s’organitzen diverses activitats i celebracions.

Les ciutadanes i ciutadans del municipi encara poden gaudir, tant de dia com de nit, de la bonica decoració del mencionat tram i, almenys, sentir també aquest esperit Nadalenc que les veïnes i veïns de Goya, ens transmeten.

Hui divendres, de 10.00 a 15.00 hores els més menuts i no tan menuts poden gaudir de unflables, màquines de cotó, caramels… I per descomptat de la visita del Pare Noel.

A més a més, tot amb la millor decoració i il·luminaciól

Enguany, també col·labora el Consistori de Bétera. I és que esta part del poble de Bétera s’ha convertit en centre neuràlgic de festes assenyalades i un punt de trobada per a diversos veïns i veïns de la localitat. Així, s’ha organitzat un mercat nadalenc que s’inaugurarà hui dijous, al voltant de les 17.00 hores, en aquesta zona. La programació es troba detalada en la imatge adjunta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia