La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat aquesta setmana una sessió plenària ordinària per a debatre diversos temes. La cita ha aprovat per unanimitat el Pla Estratègic Zonal i el Pla d’Inclusió i Cohesió Social desenvolupat pel departament de Serveis Socials. El pla d’actuació constitueix una eina estratègica de cohesió i foment de la inclusió social de la comarca a través de la Mancomunitat Camp de Túria i millorarà els serveis socials dels 9 municipis que componen la Zona Bàsica que són Gàtova, Olocau, Marines, Domenyo, Casinos, Benissanó, Serra, Loriguilla i Nàquera..

 

El Pla d’Inclusió proposa una reorganització en l’atenció als col·lectius vulnerables, incloent a les persones amb diversitat funcional, en el marc d’un nou mapa en desenvolupament de desigualtats socials que cree nous mecanismes d’inclusió social a nivell local.

D’altra banda, han pres possessió com a nous membres de ple dret el regidor de l’Ajuntament de Nàquera, Francisco Navarro Tomás; el regidor de l’Ajuntament de Domenyo, Andrés Agüera; i l’alcaldessa de Loriguilla, Montserrat Cervera.

La sessió, com és habitual, ha començat amb un minut de silenci per totes les víctimes de violència de gènere. En la Comunitat Valenciana la xifra aconsegueix les 3 dones en la Comunitat Valenciana que han perdut la vida en mans de les seues parelles o exparelles i ascendeix fins a les 44 víctimes en tota Espanya.

També s’ha aprovat el conveni de col·laboració amb la Universitat Cardenal Herrera-Ceu perquè es puga celebrar el Campionat Autonòmic Universitari de Trail que es disputarà el 5 de març al costat d’una de les proves de la Carrera dels Arbres i Castells.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia