Un any més, el Centre Artístic Musical de Bétera ens delecta este mes de desembre amb diferents activitats de cara al Nadal, les quals són una mostra de tot el treball que realitza la societat durant tot l’any a través de la seua escola i les seus diferents formacions.
Així, la setmana pasada van arrancar les audicions a la sala d’assaig del centre i els concerts a l’auditori de la Casa de la Cultura. En primer lloc, el passat dimecres 14 de desembre l’auditori va ser el concert d’infantil i bàsica a les 18.30 hores. El divendres 16 de desembre, a les 19.00 hores, va ser l’audició dels alumnes de professional a la sala d’assaaig. A més, el passat diumenge 18 de desembre, l’Orquestra Juvenil i la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) van oferir el seu tradicional Concert de Nadal. Aquest esdeveniment musical va tindre lloc a les 19.00 hores, a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera.
L’Orquestra Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera va estar drigida per Monti Tortajada i Fernández. D’altra banda, la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera va estar dirigida per Alfonso Bautista i Piquer. Aquesta cita és ja tradicional per a la nostra societat musical.
D’altra banda, el passat dilluns 19 de desembre, es va dur a terme l’audició de flauta, clarinet i saxo a les 19.30 hores. El dimecres, 21 de desembre va tindre lloc l’audició de piano i trompeta al saló d’assaig.
Finalment, demà divendres 23 de desembre, tindrà lloc el Concert de Nadal de Cors dirigit per Pepa Campos, elemental i professional amb l’Orquestra de Corda del Centre Artístic Musical de Bétera, dirigida per José Antonio Cavero i García, i de la Banda Simfònica, dirigida per Pere Vicente i Alamà. Serà a les 19.00 hores en l’Auditori de la Casa de la Cultura.
A continuació, oferim unes imatges i un vídeo del concert del passat diumenge:
  • Fotos del concert:
  • Vídeo del concert:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia