(EFE).- Agents de la Policia Nacional han desmantellat en un xalet situat en la localitat valenciana de Riba-roja de Túria, dos laboratoris il·legals dedicats al cultiu de marihuana, amb un total de 104 plantes, i han detingut a un home de 44 anys, d’origen espanyol.

Al detingut se l’acusa de ser el presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, segons fonts policials.

Les investigacions, dutes a terme per agents de la comissaria de Policia Nacional a Torrent, es van iniciar després de tindre coneixement que en una casa de Riba-roja de Túria podria estar cultivant-se marihuana.

Els policies van establir un dispositiu de vigilància en els voltants de l’immoble i van comprovar que l’interior del mateix emanava una forta olor, característic d’aquesta droga.

Finalment, van registrar el xalet, on van localitzar dues plantacions de marihuana, una amb 54 plantes i l’altra, amb 50. A més de droga, els investigadors també van intervindre prop d’una vintena de focus i altres punts transformadors, així com aparells d’aire condicionat, elements emprats habitualment en el cultiu d’aquesta substància.

El responsable del cultiu de la marihuana, un home de 44 anys, ha sigut detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

L’arrestat, amb antecedents policials, ha quedat en llibertat després de prestar declaració i després de ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerit per a això.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia