(EFE).- La Comunitat Valenciana va ser agraciada aquest divendres amb quasi cinc milions d’euros del tercer premi del sorteig extraordinari de “El Niño“, el 18.918, a més de pessics del segon premi, el 72.289, amb dècims venuts en poblacions de les províncies d’Alacant i València.

El 72.289 es va vendre en administracions i despatxos de Crevillent, Torrevieja, Sant Vicent del Raspeig, Manises i Xàtiva, a més de les dues capitals de província, en un segon premi que ha sigut molt repartit tant en la Comunitat com en la resta d’Espanya.

No obstant això, va ser el tercer premi el que més es va repartir en la Comunitat Valenciana, i sobretot a la província de València: el 18.918 va deixar fins a 4.925.000 euros entre Alzira, on es va vendre per l’administració número 3, i el bar La Ribera, de Tavernes de la Valldigna, que va comprar a l’administració d’Alzira uns 150 dècims que ha repartit per tot el poble.

Francisco Comes, el loter d’aquesta administració fundada en 1981, ha explicat que tenia consignats 200 números que es “han venut amb facilitat”, dels quals uns 50 s’havien adquirit en finestreta i uns 150 havien viatjat fins a Tavernes, mentre que només tres van ser retornats a Loteries i Apostes de l’Estat.

Per part seua, Sergio, alzireny i amo del bar “La Ribera”, ha sostingut que portava 18 anys abonat al número 18.918 i que al final li ha somrigut la sort, tant a ell com a la clientela del seu establiment.

Poc després de conéixer-se que havia venut una part important del tercer premi de “El Niño“, el bar es va omplir de clients afortunats que van celebrar amb cava aquest colp de sort, ja que cada dècim té un premi de 25.000 euros.

“Ho estem celebrant de gom a gom, amb cava i amb una alegria desbordant”, va manifestar Sergio, envoltat de clients que no cessaven de felicitar-lo per haver portat la sort a Tavernes, una localitat d’uns 17.000 habitants de la comarca de La Safor que ha compartit l’alegria del tercer premi amb Alzira, Lugo i Guillena (Sevilla).

TERCER ANY CONSECUTIU AMB EL SEGON PREMI DE “EL NIÑO”

En el cas del segon premi, l’administració número 5 de Torrevieja, situada en el centre comercial de Carrefour, va vendre una part del segon premi, la qual cosa ha suposat el tercer any consecutiu que ven dècims del segon premi de El Niño.

Aquesta administració torrevellense, que també va repartir la Grossa de Nadal en l’últim sorteig celebrat el passat 22 de desembre, va vendre el segon premi de El Niño en 2021 i 2022, i hui ha tornat a aparéixer en les llistes de despatxos expenedors dels dècims premiats.

Altres dècims del 72.289, premiat amb 750.000 euros en cada sèrie (75.000 € per dècim), es va vendre també en un despatx de Torrevieja, al carrer Orihuela.

Per part seua, dues cèntriques administracions d’Alacant, situades en la plaça de General Mancha i en l’avinguda d’Alfons X El Savi, a més d’altres dues situades al carrer Riu Túria de Sant Vicent del Raspeig i al carrer Verge del Pilar de Crevillent, expediren igualment dècims del segon premi de El Niño.

A la província de València, part del segon premi es va vendre en un despatx del carrer Oest de Manises, en l’administració número 77 de València, situada al carrer Joaquín Navarro, i en l’administració número 6 de Xàtiva, en el centre comercial Plaça Major del carrer Llosa de Ranes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia