edusiinicioNotícies

Els Tallers d’Intercanvi Comunicatiu de Llengües Estrangeres i Taller d’Iniciació al dibuix es fiquen en marxa dins dels tallers d’Hivern del Programa de Cursos i Tallers d’Enriquiment Personal duts a terme des de la regidoria municipal d’Educació.

Aquestes activitats s’impartiran a l’Edifici de l’Àrea d’Educació, ubicada a l’Avinguda de l’Oest, nº 24, 2ª planta.

Les sol·licituds d’inscripció al taller es poden presentar pel registre d’entrada municipal a partir del dia 11 de gener fins al 18 de gener de 2023 (tots dos inclosos), de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores i dimecres per la vesprada de 17.00 a 19.30 hores, o bé, per la seu electrònica de la web municipal al següent enllaç:: https://sede.betera.es/sede/catalogoTramites.do?opcion=detalle&idApl=4&ent_id=1&idioma=5

Les sol·licituds es regiran per ordre de registre d’entrada fins a completar aforament ofert.

Més informació al següent enllaç;

https://www.betera.es/va/pagina/cmfpa-cursos-talleres-enriquecimiento-personal

Imprimir article
Comenta aquesta notícia