(EFE).- El cel de la Comunitat Valenciana seguirà aquest cap de setmana poc nuvolós però canviarà la vesprada del diumenge, en la qual no es descarten precipitacions febles a l’interior de la meitat nord i un descens de la cota de neu fins als 700-900 metres al final del dia, mentre les temperatures es mantindran en general amb pocs canvis.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a aquest divendres cel poc nuvolós, amb intervals de nuvolositat alta més abundant al matí, les temperatures mínimes en lleuger ascens a l’interior i sense canvis importants en la resta i màximes en ascens a Alacant i en lleuger ascens o sense canvis en la resta.

Hui hauran també gelades febles en punts de l’interior de la meitat nord i vent de component oest fluix, amb augments ocasionals d’intensitat en la meitat sud al matí.

Per a aquest dissabte Aemet preveu cel poc nuvolós amb intervals de nuvolositat alta en la meitat nord a partir del migdia, probables boires al matí a l’interior de València i bancs de boira, i temperatures mínimes en lleuger descens en la meitat sud i sense canvis en la resta; màximes en ascens.

Demà s’esperen també probables gelades febles en punts de l’interior i vent de component oest fluix, augmentant a la vesprada a sud-oest més intens en el litoral d’Alacant i amb intervals de sud en la resta del litoral.

El diumenge el cel continuarà poc nuvolós al matí i s’esperen probables boires i boires a l’interior de València, i al migdia hi haurà un canvi amb un augment del cel nuvolós en general, sense descartar precipitacions febles a l’interior de la meitat nord i amb la cota de neu descendint fins als 700-900 metres al final del dia.

Les temperatures mínimes ascendiran el diumenge en la meitat sud i seguiran amb pocs canvis en la resta i les màximes en lleuger ascens en el litoral i descens a l’interior, i hauran gelades febles a l’interior nord.

El cap de setmana finalitzarà amb vent de l’oest fluix, amb intervals de major intensitat en la meitat sud; girant a nord-oest a la vesprada i augmentant d’intensitat, amb probables ratxes molt fortes a l’interior de Castelló.

Les temperatures mínimes de hui i màximes d’ahir en les capitals de província són les següents:

Castelló 8,8 i 17,3 graus

València 9,9 i 18,8 graus

Alacant 9.4 i 18 graus

Predicció marítima

—————————-

Aigües costaneres de Castelló: vent del sud i sud-oest 3 a 4 tendint de matinada a variable 2 a 3 i a la vesprada a sud-oest 3. Arrissada o *marejadilla, ocasionalment maror al principi de la nit.

Aigües costaneres de València: vent del sud 3 a 5 girant de matinada a component oest 3 a 4. “Marejadilla” a maror.

Aigües costaneres d’Alacant: vent de component oest 3 a 5 amainant a la vesprada a component aquest 2 a 3. “Marejadilla” o maror.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia