La Mancomunitat Camp de Túria ha obert ja les inscripcions per a la XIII edició de la Carrera Arbres i Castells. Es tracta d’una prova per equips que es disputa el cap de setmana del 4 i 5 de març.

En aquesta edició els equips podran estar formats per fins a 9 corredors/as, un per cada etapa que componen l’edició de 2013. Per a poder formar equip n’hi ha prou amb sumar 5 persones, algunes de les quals hauran de disputar dues etapes.

La XIII edició recorrerà més de 100 quilòmetres per la comarca de Camp de Túria i es disputaran 9 etapes, amb distàncies entre els 5 quilòmetres de l’etapa més curta i els quasi 19 quilòmetres de la més llarga. Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes més exigents amb altres amb menor grau de duresa s’intercalen en un recorregut que cerca potenciar a través de l’esport la grandesa d’una comarca situada entre dos parcs naturals com són la Serra Calderona i el Riu Túria alhora que es dona a conèixer el nostre patrimoni natural, històric i cultural.

Les inscripcions ja estan obertes en la pàgina web https://www.runatica.com/event/xiii-carrera-arboles-y-castillos-2023 i tenen un preu de 135 euros en el primer tram, que estarà actiu fins a l’11 de febrer de 2023. A partir d’aqueixa data i fins al 25 de febrer (últim dia d’inscripcions) el preu ascendirà a 160 euros per equip.

Com sempre, la inscripció donarà dret a rebre dorsal, borsa del corredor i fi de festa amb lliurament de premis i paella gegant que se celebrarà enguany a Marines.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia