Segons hem pogut saber aquest matí a través de diferents mitjans de comunicació, entre ells, Las Províncias, Levante-EMV i Informavalencia, un reconegut empresari de l’hostaleria valencià va ser torturat entre el 7 i el 8 de desembre a la seua casa de Bétera.

La informació recollida en alguns d’aquests mitjans indica que quatre homes van assaltar el seu xalet situat en Torre en Conill, fent-se passar per guàrdia civils. Dins de l’habitatge, segons indiquen les notes, van lligar a l’home i el van torturar amb un tàser i un collar de descàrregues elèctriques, al mateix temps que el van emmanillar davant de la seua dona embarassada i el seu fill de tan sols uns vint mesos, per a saber on guardava els diners. Van arribar a amenaçar amb tallar-li una orella al bebé.

Sembla ser que els assaltants creien que l’empresari una important suma de diners en una caixa forta. No obstant això, van fugir portant-se només uns rellotges i una medalleta del bateig del xiquet, ja que les víctimes van insistir que allí no tenien diners en metàl·lic.

Una ambulància va haver de traslladar a l’empresari a l’Hospital Arnau de Vilanova amb el rostre ple de colps i les costelles fracturades.

L’equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Llíria està investigant l’assalt, tractant d’identificar als presumptes autors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia