Bétera també està en FITUR des d’ahir dimecres fins el pròxim 22 de gener. Per a l’ocasió compta amb una oferta turística marcada per les seues festes, els seus costums, el seu patrimoni, les seues tradicions, la seua gastronomia i la seua història. El Consistori beterense ha volgut formar part de l’estand de la Diputació de València per a ser un municipi referent.

L’Alcaldessa de Bétera s’ha desplaçat fins a la capital per a assistir a aquesta fira tan internacional al costat del regidor de Festes, Manuel Pérez, el regidor de Turisme, Joaquín Gómez i la tècnic de Turisme, Mavi Aparici.

A més de donar a conéixer Bétera i posar en valor els seus atractius més turístics la delegació beterense està coneixent empreses de productes i serveis turístics per a consolidar-se en el panorama turístic de la Comunitat Valenciana.

El divendres dia 20 a les 12.30 hores en l’estand de la Comunitat Valenciana, Bétera serà protagonista amb un showcooking amb sabor beterense. El restaurant local La Volteta serà l’encarregat de representar a aquest municipi de la comarca de Camp de Túria per a elaborar un deliciós plat que, com no podia ser d’una altra manera, estarà cuinat amb alfàbega.

Aroma d’Alfàbega és el nom del plat triat per la Volteta. Des de la creació de la primera carta d’aquest restaurant beterense es va apostar per la innovació en la cuina incorporant algunes receptes que, tal com afirma Vicent Escribà propietari de La Volteta “tenen un toc de proximitat però sense perdre de vista l’origen d’aquestes”. Així és com va nàixer el regirat de botifarra amb essència de Bétera que el divendres serà el plat que represente a la localitat.

Un plat que ara han renovat i que presenten en FITUR 2023, sent aquest, senzill però amb uns ingredients de proximitat i una elaboració original.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia