El Portaveu de Vox, Fidel Valcarce va preguntar en el Ple Ordinari de gener sobre un succés ocorregut a una urbanització.

“En aquests dies, ha succeït una cosa molt lamentable a la Urbanització de la Mallà. Alguns individus han incendiat un contenidor. Imagine que l’Ajuntament ho sap i jo voldria saber si ha sigut un cas aïllat o s’ha produït recentment més ocasions i si els veïns hem de prendre alguna mesura”, va preguntar el portaveu.

Per la seua banda, la responsable municipal de Medi Ambient, Glòria Campomames, va explicar que “moltes vegades es cremen els contenidors perquè es tiren brases de barbacoa que encara no estan apagades del tot. No és la primera volta que passa. No tinc constància de res d’açò. No sé si pot ser un tema de delinqüència”.

L’edil municipal de Seguretat ciutadana, Julio Inés, va voler tranquil·litzar-lo en primer lloc. “És cert que, en ocasions puntuals, s’han cremat alguns contenidors. Però si la teua pregunta és si és un fet habitual, la resposta és no”, va aclarir-li.

A continuació, adjuntem el vídeo amb les diferents intervencions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia