Les presentacions falleres de les distintes comissions de la localitat de Bétera van començar el passat dissabte, 14 de gener.

La primera comissió encarregada d’obrir el torn d’aquest tipus d’actes va ser la Falla Carraixet.

L’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera acollia aquest acte, on es presentava a les respectives corts d’honor i als màxims representants d’aquesta comissió.

Després de recollir a les seues representants (2022  i 2023), els fallers i falleres es dirigiren, cap a l’auditori de la Casa de Cultura de la localitat. Una vegada allí, es donava la benvinguda a la reial senyera i l’estendard del carraixet. Després, presentats per la també fallera del Carraixet Mari Carmen Sánchez, es rebia al President Infantil 2022, Àlvaro Amposta i Pons, qui emocionat pujava a l’escenari. Seguidament, no menys emocionada, pujava la Fallera Major Infantil, Érika Poveda i Domínguez. Ambdós rebien a la cort infantil 2023. Una vegada rebuts aquests, era el moment per donar-li la benvinguda al President de la Falla, Valeriano Moreno López. A continuació, arribava la Fallera Major 220, Júlia Garrido i Montagut. Aquests rebien a la cort d’honor major.

Una vegada tots presentats, entraven dins l’escenari per oferir l’estampa que representarà la Falla Carraixet 2023. Però encara quedaven moltes coses. D’una banda, els representants de 2022 s’acomiadaven del seu càrrec amb unes emotives paraules i fent entrega del seu corbatí, no sense abans rebre també unes boniques paraules de la presentadora de l’acte. Com a sorpresa, Júlia les rebia per part d’una altra fallera, Fany Galán. Una vegada realitzat aquest procediment, era moment per a rebre al president Infantil 2023, Pablo Martínez i Blanco, i a la fallera Major Infantil 2023, Olaya Navarro i Izquierdo. Darrere de diverses sorpreses i obsequis, la Fallera Major 2023, Sonia Amposta i Pons pujava a l’escenari al so de la música, qui també va comptar amb diverses sorpreses.

Després arribaven, recepcions oficials, parlaments… En definitiva, un acte molt emotiu, del qual oferim unes imatges i també un vídeo.

  • Fotogaleria d’imatges:

 

  • Vídeo de l’acte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia