Bétera celebrarà hui diumenge, 22 de gener, el tradicional acte de Benedicció dels animals. Cap a les 12.30 hores, el recinte de l’Albereda de la localitat acollirà la tradicional benedicció dels animals a càrrec del rector de l’Església de la Puríssima Concepció (Don Vicent).
La Germandat ‘La Dolorosa’ és qui sempre s’encarrega de col·laborar amb el rector en la benedicció, donant els tradicionals rotllets a cada animal beneït. A més a més, en aquesta festa s’ha involucrat també una altra associació, a banda de ‘La Dolorosa’ que durà a terme la seua tasca habitual. Es tracta de l’associació de cavallistes, la qual ja es va implicar en l’any 2020.
Posteriorment a la missa habitual dels diumenges de l’Església de la Puríssima, tindrà lloc la benedicció. Habitualment, els cavallistes eixen en fila seguits. La dolçaina i el tabal acompanyen també en ocasions cap a la benedicció. En aquest acte sempre es concentra un bon nombre de veïnes i veïns que volen procedir a la benedicció de les seues mascotes (gossos, gats, conills, hamsters, aus, tortugues…).

La Colla de Campaners de Bétera, també participa en la benedicció dels animals amb el corresponent toc de campanes per a aquesta celebració. Així, a la Torre Campanar de la Puríssima Concepció, es procedirà als 3 vols menors d’avís a missa (11.00, 11.15 i 11.30 hores) elevació i final, així com als vol menors durant la benedicció dels animals.

Una vegada més, el nostre equip tampoc faltarà en aquest acte per a oferir-vos un resum, imatges i vídeo d’aquest acte tan esperat per a moltes i molts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia