La Junta Local Fallera de Bétera ha posat en marxa diferents concursos per a aquest exercici faller 2023.

D’una banda, ha organitzat la segona edició del concurs d’esbossos. Els monuments seran elaborats pels menuts inscrits al cens infantil de les falles de Bétera. La temàtica deurà ser les Falles i els actes fallers i realitzarà amb qualsevol material entregat a la comissió. El jurat serà la Junta Local Fallera i l’Ajuntament. La data màxima de presentació serà l’1 de març. Els treballs s’entregaran als casals fallers i s’exposaran amb les ninots indultats. Els premis es donaran a l’acte d’esbossos.

D’altra banda, s’ha impulsat el II concurs del Ninot Faller. Els esbossos seran elaborats pels menuts inscrits al cens infantil de les falles de Bétera. La temàtica seran les falles i deuran ser presentats en qualsevol material en format A-4 entregat a la comissió. El jurat serà la Junta Local i l’Ajuntament. La data màxima de presentació serà l’1 de març. Els treballs s’entregaran als casals fallers i s’exposaran amb els ninots indultats. Els premis també es donaran a l’acte d’esbossos.

Finalment, també s’ha posat en marxa la primera edició del concurs de fotografia. Els esbossos seran elaborats pels menuts inscrits al cens infantil de les falles de Bétera. La temàtica seran les falles i deuran ser presentats en el format imprés entregat a la comissió. El jurat serà la Junta Local i l’Ajuntament. La data màxima de presentació serà l’1 de març. Els treballs s’entregaran als casals fallers i s’exposaran amb els ninots indultats. Els premis també es donaran a l’acte d’esbossos.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia