Des de l’Àrea d’Educació, Gabinet Psicopedagògic Municipal de l’Ajuntament de Bétera es durà a terme aquesta setmana una xarrada informativa sobre la convocatòria d’ajudes personals de promoció de l’autonomia personal per a persones amb diversitat funcional per a l’exercici 2023.

La citada xarrada estarà destinada tant a famílies amb menors que es troben en aquesta situació com a la població del municipi en general.

 

L’objecte és donar a conéixer la informació més rellevant (objecte, àmbit d’aplicació, forma i lloc en els quals ha de presentar-se la sol·licitud, terminis, etc.,) entorn de la convocatòria anual d’ajudes a la promoció de l’autonomia personal per a la població menor de 65 anys que puga ser susceptible d’elles.

La jornada té caràcter gratuït i es celebrarà en l’edifici de l’Àrea d’Educació, situat en l’Avinguda de l’Oest, número 24 segona planta, en una única sessió aquest pròxim dimecres 25 de gener. La xarrada serà a les 11.30 hores.

D’aquesta manera, l’entrada és lliure fins a completar aforament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia