(EFE).- Dos treballadors, de 37 i 45 anys respectivament, van resultar ferits aquest dilluns en sengles accidents laborals, un d’ells després d’esfondrar-se el sostre d’una nau en obres en la localitat valenciana de Riba-roja de Túria i el segon caure d’un segon pis a Borriana.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va rebre el primer avís sobre les 12.30 hores, que alertava que un treballador, de 45 anys d’edat, havia caigut d’un segon pis en la plaça Generalitat Valenciana de Borriana (Castelló),

El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU al lloc dels fets i l’equip mèdic del SAMU va assistir a l’home per politraumatisme, i després de ser estabilitzat va ser traslladat en l’ambulància de suport vital avançat a l’hospital La Plana de Vila-real.

A les 15.20 hores, el CICU va rebre un segon avís que alertava que un treballador, de 37 anys d’edat, havia resultat ferit en esfondrar-se el sostre d’una nau en obres en la localitat valenciana de Riba-roja de Túria.

Al lloc es va desplaçar una unitat del Servei Vital Bàsic (SVB), l’equip sanitari del qual va assistir a l’home, que presentava traumatisme cranioencefàlic i contusions.

Posteriorment, el ferit va ser traslladat a l’hospital La Fe de València en l’ambulància de suport vital bàsic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia