Ahir dimarts, 24 de gener, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera, situat al castell del municipi, va acollir la presentació del llibre “La proposta republicana” del Vicepresident segon de la Generalitat Valenciana, Héctor Illueca i Ballester.

Aquesta presentació, va comptar amb la presència del mateix autor. Així mateix, en aquest acte també van intervindre la fotoperiodista Eva Máñez, membre del col·lectiu Dones Comunicadores Feministes Els Beatrius i Carmen Rausell, de l’associació de la Nova República.

En La proposta republicana, l’autor ofereix una proposta política que parteix d’un rebuig a les bases del sistema socioeconòmic vigent i que proposa la construcció teòrica i pràctica d’un nou republicanisme que, transcendint el debat sobre la forma de govern, ha d’arrelar-se en una concepció política i transformadora de la llibertat i configurar-se com a alternativa enfront d’un ordre establit que sotmet i subordina el públic als interessos del poder financer.

En definitiva, aquest llibre és una reflexió sobre l’actual situació política, marcada per la guerra i les seues dramàtiques conseqüències sobre les economies europees.

A continuació, compartim unes imatges de la jornada. En el pròxim “Bétera a la setmana” oferirem també un vídeo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia