Bétera tornarà a acollir com cada any, per aquestes dates, el seu Duatló Escolar en fase provincial Jocs Esportius Vialterra en les categories aleví, benjamí i multisport.

Aquest tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 28 de gener, celebrant-se la seua sisena edició.

El duatló és un esport individual o per equips, i de resistència, que reuneix dues disciplines esportives: atletisme i ciclisme. S’aplica l’ordre següent: carrera a peu, ciclisme i carrera a peu.

Aquest esdeveniment esportiu està organitzat pel CEA Bétera. Triatló en col·laboració amb el consistori de Bétera i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

A partir de les 09.00 hores en l’Avinguda Serra de Mariola de la urbanització Torre en Conill es celebrarà aquest esport entre les categories escolars.

Aquesta prova es va consolidant any rere any, permetent que els atletes més menuts competisquen per primera vegada.

I és que al llarg de la jornada, els joves triatletes de totes les categories anteriorment citades competiran amb molta esportivitat en aquesta primera prova de la fase provincial Valenciana dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Podeu trobar més informació d’aquest esdeveniment esportiu en el següent enllaç: clic ací.

CEA Bétera Triatlón

L’escola del CEA Bétera Triatlón, amb més de 130 alumnes des de multiesport a cadets, ens brinda un esport on es practica la natació, el ciclisme i la carrera.
En ella hi ha una proporció de 50% en xics i xiques i compta amb un horari adaptat a les extra escolars entre setmana.

A més a més, està formada per professors titulats i amb molta experiència.

El projecte d’aquesta escola és crear un grup d’entrenament sòlid de sub23 – absoluts a mitjà termini nodrit dels seus esportistes cadets, així com enfortir el seu club per a situar a la Comunitat Valenciana en la disputa dels clubs valencians. També es pretén dotar d’eines als seus esportistes per a créixer a nivell nacional-internacional.

La companyonia entre els esportistes de diferents escoles, el respecte als jutges i la integració de diferents col·lectius a la competició de manera normal, s’afigen altres propis com l’esport femení (una paritat al 50% en xics i xiques a l’escola), la participació com a agent social en el municipi (participant en reunions sobre el futur del ‘Barranc del Carraixet’, o ‘Jornades Esportives dels Col·legis’) i el desenvolupament de programes de conscienciació vinculats a l’educació viària i l’ecologia.

CEA Bétera representa i fomenta tots aqueixos valors amb la seua filosofia de club, característica que els fa diferents als altres. D’aquesta manera, és una escola compromesa i plena de valors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia