Des de les 09.30 fins a les 14.30 hores d’aquest dijous, 26 de gener, s’ha instal·lat una carpa informativa a la plaça del Calvari, a la zona coneguda com “La Glorieta”, per a donar a conéixer a les veïnes i veïns de Bétera la notícia de que l’aigua a Bétera ja és potable.

A través d’aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Bétera sota el nom “L’aigua potable dona vida”, a totes aquelles persones que passaven per la zona se’ls ha proporcionat uns díptics amb informació sobre l’aigua a Bétera i les actuacions que s’han dut a terme perquè l’aigua poguera tornar a ser potable per a totes i tots a la localitat. Així mateix, en aquesta informació també s’explica les solucions que s’han donat, la importància de que l’aigua siga potable i qui és l’EMSHI. D’altra banda, al final del díptic també apareix en gran les mateixes paraules que s’han plasmat a un lateral de la carpa: “Responsabilitat”, “Eficiència” i “Sostenibilitat”. A més, s’adjunta les dades de contacte municipals: telèfon, WhatsApp, direcció del Consistori i les Xarxes Socials municipals oficials.

A més a més, a la carpa també es comptava amb unes botelletes d’aigua de cristal per a obsequiar-li a la ciutadania.

A continuació, adjuntem algunes imatges de la jornada i, seguidament a les fotos, també adjuntem un vídeo.

  • Imatges de la jornada:
  • Vídeo de la jornada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia