Des de les 09.30 fins a les 14.30 hores d’aquest dissabte, 28 de gener, s’instal·larà en la zona del Boulevard de Bétera (Sants de la Pedra) una carpa informativa per a donar a conéixer a les veïnes i veïns de Bétera la notícia que l’aigua a Bétera ja és potable. Cal recordar que aquesta mateixa carpa ja es va instal·lar el passat dijous en la plaça del Calvari, en la zona coneguda com “La Glorieta” i ahir divendres en la plaça de San Carlos (al costat del Azahara).

A través d’aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Bétera sota el nom “L’aigua potable dona vida”, a totes aquelles persones que passen per la zona se’ls proporcionarà uns díptics amb informació sobre l’aigua a Bétera i les actuacions que s’han dut a terme perquè l’aigua poguera tornar a ser potable per a totes i tots en la localitat. Així mateix, en aquesta informació també s’explica les solucions que s’han donat, la importància que l’aigua siga potable i qui és l’EMSHI. D’altra banda, al final del díptic també apareix en gran les mateixes paraules que s’han plasmat a un lateral de la carpa: “Responsabilitat”, “Eficiència” i “Sostenibilitat”. A més, s’adjunta les dades de contacte municipals: telèfon, WhatsApp, adreça del Consistori i les Xarxes Socials municipals oficials.

En la carpa també es compta amb unes ampolletes d’aigua de cristall per a obsequiar-li a la ciutadania.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia