A Bétera comptem amb un bon nombre de professionals del Món Audiovisual i de la Comunicació. Així, quan es realitzen actes de rellevància a la localitat quasi sempre es concentren part dels citats professionals al lloc de la celebració dels esdeveniments pertinents.

En aquest sentit, el passat dissabte 28 de febrer, la nostra periodista Carmen Sorlí i Contreras va coincidir amb un altre professional del sector audiovisual a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera per a cobrir la presentació de la comissió adulta de la Falla Gran Via de l’Est. Parlem de Raúl Campos i Cremades, qui molt amablement ens ha enviat hui per sorpresa estes imatges que compartirem amb vosaltres perquè volia mostrar el treball diari que duem a terme els professionals de la Comunicació diàriament.

I és que, tal com Raúl vol manifestar amb estes imatges, el nostre sector acostuma a treballar de dilluns a diumenge sense un horari concret i no només fent una sola funció. Doncs, en el nostre cas, a banda d’anar a cobrir els actes i fer vídeos i fotos, la nostra redactora fa tot el treball previ i també el posterior de redactar la crònica, muntar el vídeo i triar les millors imatges fetes per ella mateixa. Així mateix, prepara totes les entrevistes, reportatges, organitza gran part de la seua agenda i atén totes les sol·licituds veïnals, notes de premsa, correus, etc.

Però a més a més, a través d’estes fotos, Betera.com també vol deixar patent un altre assumpte: la germanor que hi ha entre tots els professionals locals del sector mencionat. I és que no és la primera vegada que la nostra redactora és captada per l’objectiu d’altres reporters gràfics del municipi. A més, ella també intenta mencionar-los sempre que pot per a reconéixer la labor que ells també realitzen. Però a banda, sempre que es necessita, entre ells intenten ajudar-se i col·laborar.

Des de Bétera.com, la nostra redactora vol donar les gràcies a Raúl Campos i Cremades per estes imatges i el seu significat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia