Hui divendres, 3 de febrer, Bétera acollirà l’eixida de la tercera etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana – Gran Premi Banc Sabadell que comptarà amb grans professionals de la bicicleta de grans equips ciclistes a nivell internacional. Aquesta etapa discorrerà entre Bétera i Sagunt.

D’aquesta manera, la tercera etapa també passarà per altres municipis de la comarca del Camp de Túria com Llíria, Casinos, Marines i Serra.

Cal dir que la passada edició va ser un esdeveniment que va atraure a aficionats al ciclisme, veïns i veïnes a l’Albereda que es va omplir per a veure partir l’etapa en un ambient festiu que va revitalitzar aquesta zona hostalera i comercial. I això es corrobora amb les dades oferides per Ángel Casero durant la presentació que va tindre lloc fa uns mesos en el saló de plens de l’Ajuntament de Bétera, situat al castell del municipi. Casero va indicar durant aquest acte que “l’etapa de Bétera en 2022 va ser la més multitudinària de la 73 edició que en total va congregar a 17 milions d’espectadors en una retransmissió que va arribar a 206 països i amb més de 550 milions d’impactes globals”. Al seu torn, també va comunicar que hi havia confirmats més de 20 equips i més de 150 ciclistes participants en aquesta 74 edició que tindrà lloc de l’1 al 5 de febrer i que pretén consolidar-se com una competició a nivell internacional amb un gran desplegament mediàtic que fa que siga un aparador al món.

L’eixida tindrà lloc des de l’Albereda de Bétera, situada en l’Avinguda Escultor Ramón Inglés del municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia