El passat dimarts, 07 de febrer, es va presentar la  campanya de Sant Valentí realitzada conjuntament per la regidoria municipal de Comerç de l’Ajuntament de Bétera, al costat de l’Associació de Comerciants de la localitat.

Amb el lema “Tot el que vulgues regalar, en el comerç local ho pots trobar” l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, el regidor de Comerç, Joaquín Gómez i diferents membres de la directiva de l’Associació de Comerciants de Bétera, com Geli Romero i Salavert, Carmen Sorlí i Contreras i Carlos Masip i Abad, van anunciar el cartell informatiu que il·lustra aquesta iniciativa.

Bétera disposa d’un gran teixit comercial amb una gran oferta de productes i serveis per a regalar el Dia dels Enamorats. En l’actualitat són molts els comerços que ja han decorat els seus aparadors per a animar als veïns i veïnes a realitzar les seues compres en el comerç de tota la vida.

El cartell recull la idea central de la campanya que es basa en la gran varietat d’opcions que ofereix el comerç de Bétera per a dies assenyalats com el de Sant Valentí i que permet, sense eixir de Bétera, poder comprar qualsevol regal per als nostres sers estimats. Un cartell que ha sigut elaborat pels alumnes i les alumnes del Taller d’Ocupació Bétera V de disseny de productes gràfics els qui fan treballs pràctics com aquest.

En definitiva, comerç de proximitat amb cor per a aquest Sant Valentí a Bétera.

Així, al llarg d’aquests dies, tant des de les Xarxes Socials oficials de l’Ajuntament de Bétera com de les de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) s’han anat publicant diferents idees i propostes que ens brinden els comerços locals del municipi. Així mateix, des de l’ACB s’ha publicat hui dimarts, 14 de febrer, un vídeo general amb totes les propostes que es poden brindar amb el comerç local associat.

Clic ací: https://youtube.com/shorts/zekRV7OWw9E?feature=share.

  • Vídeo:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia