Baile de San Valentín de 2012. Foto: Bétera Informació (Ayuntamiento de Bétera)

Només queden unes hores perquè arribe un dels moments més esperats per a les Obreres i Majorals de 2023. Es tracta del Sopar i ball de Sant Valentí.

Per primera vegada, les veïnes i veïns de Bétera tindran l’oportunitat de veure vestits de gala als màxims representants de les festes locals del present exercici. Un bon nombre de persones assistiran aquesta nit a la cita.

El Restaurant Rossinyol de Nàquera serà la instal·lació on enguany se celebre aquest sopar, un espai que ja hi ha sigut elegit per a celebrar aquesta vetlada en moltes altres ocasions.

Per un preu de 55 euros per persona, els comensals podran gaudir d’un magnífic sopar. A més a més, els xiquets també poden gaudir d’esta nit amb un menú de 25 euros molt bo. Està previst que acudisquen quasi 300 persones a aquesta cita.

La jornada començarà a la vesprada amb la recollida de cada Obrera i la cercavila d’aquestes, al costat dels Majorals, lluint les seues millors gales. A continuació, compartim els horaris previstos de les eixedes de les Obreres i Majorals de cada casa durant el moment de la recollida. Aquest horari, cal indicar que és aproximat. Al voltant de les 17.00 hores, els Majorals eixiran de casa del Vicepresident, Eduardo Poveda i Ricart i es dirigiran cap a la casa de la 1ª Obrera Casada, Mariola Ferrando i Aloy. Sobre les 17.45 hores eixiran de casa de Mariola per a dirigir-se cap a la casa de la 1ª Obrera Fadrina, Aina Mollà i Zaragozà. Sobre les 18.20 hores eixiran de casa d’Aina cap a la casa de la 2ª Obrera Casada, Cristina Aloy i García. Aproximadament a les 19.10 hores eixiran cap a la casa de la 2ª Obrera Fadrina, Paula Ros i Ferrera. A les 20.00 hores està prevista la eixida de casa de Paula. Posteriorment, les Obreres i Majorals pujaran al Rossinyol, ons els esperaran els comensals.

Abans que s’inicie el sopar, es donarà la benvinguda a les Obreres i Majorals, sent oficialment presentats entre tots els assistents per la nostra periodista, Carmen Sorlí i Contreras. Esta part està prevista al voltant de les 21.30 hores. Una vegada realitzada aquesta primera part, es donarà pas al sopar. Al llarg de la jornada es procedirà a la rifa, la qual compta amb la inestimable col·laboració dels comerços locals.

Posteriorment, els protagonistes de la festa obriran la pista amb balls. Finalment, la nit es tancarà amb música de discoteca per a totes i tots els allí presents.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia