La Falla La Barraca de Bétera viurà demà dissabte, 25 de febrer, el seu gran dia. Al voltant de les 17.00 hores, l’Auditori de la Casa de Cultura del municipi acollirà la presentació dels màxims representants per a 2023 i a la seua cort d’honor.

Els citats màxims representants de 2023 són:

– Fallera Major Infantil : Aitana Abellán Inglés
– Presidente Infantil: Darko Eliab Cova Sandiego
– Fallera Major: Ester Izquierdo Herrero
– President: Francisco Miguel Sandiego Campos

D’aquesta manera, la Fallera Major Infantil de 2022 Daniela Redondo i Izquierdo, la Fallera Major de 2022 Sandra Buendia i Lleó i el President Infantil de 2022 Pablo Siñuela i Lara, s’acomiadaran del seu càrrec per a formar part de la cort de la comissió.

Aquesta presentació serà l’última de les comissions de Bétera, tancat així el període de realització d’aquests actes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia