Després de finalitzades les presentacions falleres de les cinc comissions de Bétera, comencen els actes fallers organitzats per la Junta Local Fallera del municipi. Aquests van dirigits a totes les falleres i fallers de la localitat. El ritme faller donarà el seu tret d’eixida aquest pròxim dissabte, 04 de març, amb la ja tradicional Exposició del Ninot.

Així, a partir de les 17.00 hores, es durà a terme l’entrega dels Ninots en l’Albereda i, en finalitzar es realitzarà la inauguració del Ninot en l’Ajuntament Vell (carrer Major, 12). En primer lloc es procedirà a la medició dels citats ninots, mesurant-los amb les galgues.

A continuació, serà la inauguració oficial de l’exposició del Ninot, per part de les Falleres Majors de Bétera de 2023. L’exposició estarà oberta del 04 al 14 de març, de 17.00 a 20.00 hores.

Així mateix, aquest dissabte hi haurà un concurs de paelles a la Falla Carraixet (Avinguda del Nord). La jornada començarà a partir de les 20.00 hores.

Amigues, amics, familiars, falleres i fallers podran gaudir d’una meravellosa nit de paelles. Per a amenitzar la nit, la xaranga “Tots per l’aire” oferirà la seua música. En finalitzar el concurs, al voltant de les 23.30 hores, tindrà lloc un discomòbil que durarà fins les 03.00 hores aproximadament.

D’altra banda, a la Falla Gran Via de l’Est, ha organitzat també una “festa rumbera”.

Per a l’ocasió, hi haurà una food truck per a sopar fallers i no fallers, a càrrec de Vibra Food Track, a partir de les 21.30 hores.

A més, a les 00.00 hores donarà inici l’actuació del grup “Yambú”, i la festa finalitzarà amb una discomòbil que començarà sobre les 02.00 hores.

Però ací no acaba tot. Al voltant de les 23.00 hores, es celebrarà la Cantà als màxims representants fallers a les portes de l’Ajuntament de Bétera i, després, als diferents casals de les comissions.

En definitivA, un dissabte autènticament faller.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia