La XIII Carrera dels Arbres i Castells 2023 tindrà lloc aquest cap de setmana a la comarca del Camp de Túria.

Enguany, es disputaran nou etapes entre el dissabte 4 de març i el diumenge 5 de març.

La XIII edició recorrerà més de 100 quilòmetres per la comarca de Camp de Túria i es disputaran 9 etapes, amb distàncies entre els 5 quilòmetres de l’etapa més curta i els quasi 19 quilòmetres de la més llarga. Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes més exigents amb altres amb menor grau de duresa s’intercalen en un recorregut que cerca potenciar a través de l’esport la grandesa d’una comarca situada entre dos parcs naturals com són la Serra Calderona i el Riu Túria alhora que es dona a conèixer el nostre patrimoni natural, històric i cultural.

Com sempre, la inscripció donarà dret a rebre dorsal, borsa del corredor i fi de festa amb lliurament de premis i paella gegant que se celebrarà enguany a Marines.

Per Bétera, l’esdeveniment esportiu passarà demà dissabte. Els punts del recorregut i els horaris aproximats es poden consultar ací: clic ací.

A més, enguany la carrera albergarà el Campionat Autonòmic Universitari de Trail. En l’etapa regna que es disputarà el diumenge entre els municipis d’Olocau i Gàtova, a més de prendre l’eixida els i les corredores de la Carrera Arbres i Castells també participaran les persones inscrites en el Campionat Autonòmic Universitari de Trail. S’espera la participació d’uns 90 corredors/as pertanyents a les 7 universitats de la Comunitat Valenciana.

Es tracta de l’etapa 7 d’Arbres i Castells, la segona que es disputarà el diumenge. Està prevista l’eixida a les 09:00h i té un temps màxim de 2 hores i 20 minutos. Els i les corredores eixiran des de la Casa de la Senyoria d’Olocau i 14 quilòmetres després seran rebuts en la Plaça del País Valencià de Gàtova. Travessaran el parc natural de la Serra Calderona i podran gaudir de naturalesa en estat pur recorrent la Figuera del Castell, el Venturer, El Castell del Real, Molino de la Cella i el Molino d’Iranzo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia