El Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) continua amb el seu ritme d’actes i activitats. El passat dissabte, 18 de febrer, va oferir un taller de percussió creativa a càrrec de Rafa Navarro.

D’altra banda, les agrupacions de corda d’aquesta societat musical també van participar en el intercanvi d’orquestres a Ontinyent. L’intercanvi també es va dur a terme el mateix dissabte.

A més a més, per al mes de març també s’han preparat diferents actes. En primer lloc, este dissabte 04 de març tindrà lloc la gravació del certamen del certamen de la banda juvenil. Aquesta gravació està prevista a les 12.00 hores. A les 19.00 hores d’aquest mateix dia està programat un concert de banda a l’Auditori de la Casa de Cultura de la localitat. Del 09 al 15 de març s’ha organitzat una setmana d’audicions a l’escola de música del Centre Artístic Musical de Bétera. Finalment, per al 25 de març, s’ha preparat el Festival de la Corda. Aquest es durà a terme, a les 19.00 hores, en el ja mencionat auditori de la Casa de la Cultura del municipi.

A més a més, cal recordar que a finals de març i primers del pròxim mes d’abril la societat musical també acollirà el Segon Congrès de Trombó, amb una participació activa. Concretament, es celebrarà els dies 31 de març i l’1 i 2 d’abril.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia