Els actes amb motiu del Dia de la Dona ja han començat a Bétera. Així, el passat divendres 03 de març es va inaugurar l’exposició urbana “Dones amb llum pròpia”. Es tracta de diferents panell col·locats als diferents fanals del Carrer José Gascón Sirera, els quals parlen de 20 dones amb una llum especial i pioneres en el seu temps.

L’objectiu d’aquesta mostra és que siguen totes elles fonts d’inspiració i motivació per a les nostres vides.

Aquesta exposició, disposa de codis QR per a accedir a les infografies. Així mateix, els veïns i veïnes interessats també podran recollir tríptics informatius sobre l’exposició en els edificis públics pròxims com a Casa Nebot, edifici de Gestió Tributària i l’Ajuntament.

Podreu contemplar estes imatges i conéixer la història d’aquestes dones, a través dels mencionats panells, fins al pròxim diumenge 12 de març.

 

I és que la història i les grans proeses de la Humanitat, també tenen nom de dona.

A continuació, oferim una breu fotogaleria d’algunes de les imatges que es poden trobar a la exposició, així com un vídeo.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia