Aquest diumenge, 05 de març, va tindre lloc a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera la representació del musical “Mamá Mía“. Aquest acte estava emmarcat dins la programació per a commemorar el Dia de la Dona.

La companyia Maracaibo Teatro va l’encarregada de representar aquesta obra, homenatge a les mares.

Mamá Mía” és un espectacle que fusiona teatre, dansa, música, performance i que inclou versions en directe de les més emblemàtiques cançons de la mítica banda ABBA. Fent de l’humor el llenguatge principal, aborda des d’una mirada feminista moments poètics, de tendresa o emoció… Mamá Mía és un homenatge a la figura de les mares en clau de comèdia. Mares de diferents generacions, amb trajectòries i vides diferents. Mares treballadores, mestresses de casa, mares solteres… Algunes sempre es mostren rialleres; unes altres viuen cansades, deprimides. Hi ha mares totpoderoses, sacrificades, militants, desbordades, cuidadores, valentes, afectuoses, esgotades, submises, empoderades, estressades, rebels, sofridores, divertides, histèriques…

Maracaibo Teatre treballa des de 1996 en l’exhibició i producció d’espectacles de teatre de sala i de carrer. Els seus espectacles han desenvolupat un estil propi basat en la cerca i experimentació de nous llenguatges teatrals, creant un llenguatge visual, poètic i festiu, on el fet teatral i el públic són els protagonistes. Fidels a aquesta idea, han recreat textos propis d’altres autors clàssics i contemporanis, fusionant diferents arts escèniques com la dansa i el teatre.

La companyia ha treballat per tot l’estat i ha apostat sempre per la internacionalització de les seues produccions, especialment les de carrer. Així, els seus espectacles han arribat a quatre continents (Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica), on han sigut programats en grans festivals internacionals i importants esdeveniments culturals i festius.

A continuació, compartim imatges i vídeo de part de l’espectacle d’ahir.

  • Imatges:
  • Vídeo:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia