(EFE).- La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 47 anys que va denunciar falsament en la caserna de Bétera haver sigut víctima d’un delicte d’estafa i de la sostracció de 7.000 euros mitjançant càrrecs en pàgines web de jocs d’atzar.

En el transcurs de la investigació els agents van descobrir que el denunciant és un addicte al joc, que tenia problemes econòmics i que va utilitzar la identificació de la seua dona i d’un amic per a jugar.

Per tant, els càrrecs econòmics efectuats van ser reals, per la qual cosa el denunciant ha quedat investigat com a suposat autor d’un delicte de simulació de delicte.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Llíria, ha informat la Comandància Provincial en un comunicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia