Hui dissabte, 11 de març, tindrà lloc la signatura al llibre d’honor de l’Ajuntament de Bétera per part de les diverses comissions falleres de Bétera, així com de les Falleres Majors del poble, els quals deixaran la seua emprepta.

L’acte començarà sobre les 17.45 hores. Les diverses comissions es reuniran al Saló de Plens del Castell de Bétera. En primer lloc, serà el torn per a Falla L’Albereda. Seguidament, signaran els màxims representants 2023 de la Falla Carraixet. Després els seguiran els de la Falla Gran Via de l’Est, Falla Gran Via del Sud i la Falla La Barraca . Posteriorment, serà el moment per a la signatura de les màximes representants de les festes josefines al nostre municipi, Cristina Alemany i de La Paz i María Cáceres i Soriano.

En finalitzar aquest acte, es durà a terme un altre acte dels més importantants per a les Falles: la Crida. Aquest donarà inici al voltant de les 19.00 hores, a les Portes del Castell de Bétera.

El Món faller es congregarà a la porta principal per a celebrar “La Crida 2023”. L’any passat, com a novetat, el Castell  ja va ser el lloc escollit per a realitzar aquest esdeveniment tan especial per a les Festes Josefines.

Amb un aspecte renovat, després dels treballs de restauració, aquest edifici ja va lluir les millors gales per a l’ocasió reafirmant el seu caràcter emblemàtic per a la població de Bétera, cosa que tornarà a succeir enguany.

Però ací no acaba tot. Ja a la nit, a les 23.30 hores, la Falla L’Albereda acollirà una discomòbil per a totes i tots.  De 23.30 a 01.00 hores, serà Pablo Dj l’encarregat d’amenitzar la jornada nocturna amb música actual / Techno. De 01.00 a 03.00 hores serà Alberto Doménech qui tanque la vetlada amb música remember. Ambdós Dj’s són veïns de la localitat.

En definitiva, serà una vesprada-nit autènticament fallera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia