Aquest dissabte, 11 de març, l’Amateur A de l’U.D. Bétera disputarà una trobada molt important per a aconseguir el seu objectiu contra el At. Vallbonense. Tindrà lloc a les 18.00 hores, en el Poliesportiu Municipal de Bétera.

Per això, des del club s’ha preparat juntament amb Nadunet un esdeveniment molt especial. Es tracta, ni més ni menys, del sorteig de 5 viatges d’anada i tornada per Europa i altres 5 vols d’anada i tornada, aquests amb hotel, entre tots els assistents a la trobada. En aquest sentit, hi haurà una carpa de Nadunet en els voltants del camp de futbol en la qual es podrà apuntar la gent per a entrar en aquest concurs.

Es tracta d’una manera de voler agrair a l’afició tot el seu suport.

De la mà d’Ángel Segarra, jugador del club i mite de la Preferent valenciana, radioesport ha repassat l’actualitat del club i la seua situació en el grup 3 de 1a Regional. Una entrevista fantàstica i imperdible en la qual es parla de la seua trajectòria, la il·lusió i el @frenteverdebetera, la graderia d’animació blanquiverda que mai falla. Podeu recuperar aquesta entrevista  en el canal de Ivoox de Tot Esport 914 o en radioesport914.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia