L’Ateneu de Bétera també ha preparat una activitat per a hui dissabte, 11 de gener. Es tracta d’una jornada de literatura i feminisme de la mà de Gemma Pasqual.

A partir de les 19.30 hores, les instal·lacions de l’Ateneu (ubicades a la Plaça del Mercat, 5) acolliran una exposició, presentació, sopar i debat d’idees: el combat a través dels llibres i la literatura, amb  “Vivim perillosament si volem ser lliures, en aquest país”. Literatura i compromís social, dones i llibres, lectors infants, joves i adults. Sense perdre mai el somriure, malgrat el risc i els colps de la vida.

Gemma Pasqual i Escrivà és una escritora espanyola que publica en català. Ha escrit principalment novel·les juvenils o infantils, entre les quals destaquen Marina i Et recorde, Amanda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia