El passat dissabte, 11 de març, l’Amateur A de l’U.D. Bétera va disputar una trobada molt important per a aconseguir el seu objectiu contra el At. Vallbonense. Aquest partit va tindre lloc en el Poliesportiu Municipal de Bétera. Després d’un grandíssim partit, el resultat va ser empat 1-1 amb gol de Jaime. La jornada es  va viure amb un gran ambient, més propi de categories superiors.

Des del club es va preparar juntament amb Nadunet un esdeveniment molt especial, amb el sorteig de 5 viatges d’anada i tornada per Europa i altres 5 vols d’anada i tornada, aquests amb hotel, entre tots els assistents a la trobada. En aquest sentit, també va haver-hi una carpa de Nadunet en els voltants del camp de futbol per a apuntar la gent a aquest concurs. D’aquesta manera, es va voler agrair a l’afició tot el seu suport, el qual tampoc va faltar en aquest partit.

D’altra banda, tampoc va faltar la visita d’Elia Verdevío, qui també va voler donar el seu suport a l’equip i felicitar el seu treball.

A continuació, vos oferim algunes imatges i una peça audiovisual amb diversos vídeos, tot facilitat pel nostre veí i amic Vicent Sevilla i Català, qui també és part de l’afició i molt amablement ens ha proporcionat tot aquest material, gràcies també a altres aficionats i al club. En aquest sentit, volem donar-li les gràcies a tots ells i, en especial, a Vicent per la seua gran ajuda, ja que sense la seua col·laboració no hi haguera sigut possible publicar esta informació.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia