Durant tot l’any, les Falleres Majors de Bétera Clàudia Alemany i Maria Cáceres i Soriano assisteixen a diversos actes. No obstant, els actes a la seua agenda es multipliquen durant les setmanes prèvies a Falles i durant els quatre dies fallers. Acompanyades pel President de Junta Local Fallera de Bétera, Edgar Jorro, ahir dia 15 de març van acudir a l’Hospital Psiquiàtric de Bétera per a la tradicional cremà de la falla d’aquest centre. A l’acte també van assistir diferents autoritats municipals.

La Junta Local Fallera també va fer entrega dels llibrets de les Falles 2023 als comerços de la nostra localitat. També van poder gaudir de la Mascletà de València.

Les Falleres de Bétera també van fer entrega dels llibrets i les polseres de les Falles 2023 a les comissions del nostre poble.

A continuació, adjuntem algunes imatges que Junta Local fallera ha compartit en les seues Xarxes Socials:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia