Ahir a la vesprada, després de l’ofrena al Xiquet de Bétera, les cinc comissions falleres de la localitat, Junta Local Fallera i les Falleres Majors de Bétera es van desplaçar cap a la Casa de Cultura per a celebrar la tradicional entrega de premis als monuments fallers.

En primer lloc, es va donar a conéixer el Ninot Indultat Infantil per votació popular de l’any 2023. La Falla agraciada ha sigut la Falla Gran Via del Sud. El premi Ingeni i Gràcia ha recaigut en la Falla Gran Via de l’Est. Posteriorment, es va donar a conéixer el premi del Ninot Indultat Infantil del jurat, el qual també ha recaigut en la Falla Gran Via del Sud. El cinqué premi dels monuments infantils ha sigut per a la Falla Carraixet, el quart per a la Falla La Barraca, el tercer per a la Falla L’Albereda, el segon per a la Falla Gran Via de l’Est i el primer per a la Falla Gran Via del Sud.

Seguidament, va ser el torn per als monuments grans. El ninot indultat de l’any 2023 per votació popular ha sigut per a la Falla Gran Via del Sud, qui en aquesta ocasió també ha guanyat de nou el premi del Ninot Indultat 2023 del jurat. El premi d’Ingeni i Gràcia també ha sigut per a la Falla Gran Via del Sud i el Premi a la Millor Crítica Local per a la Falla La Barraca. El cinqué premi dels monuments grans ha sigut per a la Falla L’Albereda, el quart per a la Falla Carraixet, el tercer per a la Falla La Barraca, el segon per a la Falla Gran Via de l’Est i el primer per a la Falla Gran Via del Sud.

Ahir vam oferir unes imatges de la jornada. Si les voleu tornar a veure, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç: clic ací.

A continuació, compartim un vídeo de la citada entrega.

  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia