Cada 18 de març, Bétera procedeix a la solemne Ofrena de Flors en honor a la Verge de la Mare de Déu dels Desemparats. Tradicionalment, aquesta cercavila floral té lloc a l’església dels Desemparats del municipi.Així, hui dissabte es celebrarà de nou i amb total normalitat aquest acte, el qual donarà inici al voltant de les 17.00 hores.

Les cinc comissions desfilaran i deixaran les seues flors amb tot l’afecte i devoció, a les portes de l’església dels Desemparats, tal com marca la citada tradició.

Els components de les cinc falles del municipi aniran desfilant acompanyats per la música de la xaranga de cada agrupació i sent presentades una per una. Finalment, serà el torn per a les Falleres Majors del poble i els representants de Junta Local Fallera de Bétera, tancant la formació la nostra reial senyera. El punt de partida serà un any més la Glorieta del municipi, on totes les comissions es concentraran per a partir juntes cap a la citada església.

Enguany a més, es comptarà amb l’especial col·laboració de la Colla de Campaners de Bétera que oferiran els diferents tocs pertinents per al moment.

Després de l’entrada dels màxims representants a l’església per deixar els seus rams als peus de la imatge de la verge, eixiran per escoltar tots junts l’himne de València i gaudir d’un magnífic castell de focs artificials.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia