Com ja hem comentat en altres publicacions, el toc manual de campanes espanyol va ser inclòs el passat 30 de novembre de 2022 per la Unesco en la seua llista de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. El toc és una tradició estesa al país i sostinguda actualment per grups de voluntaris i veïns de les ciutats i municipis. En aquest sentit, Bétera compta des de fa uns quants anys amb una colla de campaners que realitza un treball exhaustiu de Prorestauració i recuperació del nostre Patrimoni Campaner.

Ara, aquesta colla ha posat en marxa una nova iniciativa que donarà inici el pròxim diumenge. Així, aquest 26 de març tindrà lloc una visita guiada al calvari i ermita de la Divina Pastora de Bétera. Serà a les 10.30 hores, des de la Plaça de la Glorieta. El preu és de 3 euros.

Les persones interessades deuen reservar prèviament a través del següent correu: colladecampanersbetera@gmail.com.

Els assistents tindràn l’oportunitat de descobrir la història del pulmó verd de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia