Un grup de més de cent joves es va enfrontar “violentament” aquest passat divendres, 17 de març, a la Policia de L’Eliana i a la Guàrdia Civil en uns actes que l’Ajuntament considera intolerables mentre anuncia un reforç de la seguretat per a evitar que es repetisquen les pròximes hores.

Segons assenyala el consistori en les seues xarxes socials, els fets van ocórrer a la nit al parc de la Pineda i entre els atacants es trobaven joves d’aquesta localitat pròxima a València i que també celebra aquests dies les festes de Falles.

Els implicats “van mostrar comportaments molt violents que no són admissibles ni tolerables en el nostre municipi ni en cap lloc”, remarca l’Ajuntament.

La Junta de Govern Local, les quatre Comissions Falleres i la ciutadania de l’Eliana “volem gaudir de la festa i viure-la en pau, i rebutgem totalment aquest tipus de comportaments incívics i lamentables que no tenen res a veure ni amb l’Eliana ni amb les Falles”, afig.

Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat treballen ja per a identificar als responsables d’aquests fets “perquè caiga sobre ells el pes fort de la Llei” i al mateix temps “s’anuncia el reforç de la seguretat en el municipi per a aquesta nit amb l’ajuda altres cossos amb l’objectiu que aquests fets tinguen la resposta que mereixen”, segons l’ajuntament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia