Agents de la Policia Nacional han desarticulat en diferents localitats de la comarca del Camp de Túria i altres municipis del Camp de Túria, una organització criminal dedicada al cultiu i tràfic il·legal de marihuana. Així ho han publicat diferents mitjans de comunicació, com El periòdic i el Comarcal CV.

Al seu torn, han detingut a 19 persones, quatre dones i 15 homes, amb edats compreses entre els 21 i 43 anys, la majoria d’origen albanés, com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a organització criminal.

Les investigacions realitzades per la Brigada Local de Policia Judicial de Paterna es van iniciar al novembre de 2022, després de detectar com dos homes d’origen albanés realitzaven grans pagaments de diners en efectiu mancant de mitjans de vida que els acreditaren.

Les perquisicions dels agents van permetre detectar l’existència d’una organització criminal, perfectament estructurada, dedicada al cultiu i tràfic il·legal de marihuana.

L’operació policial va culminar els passats 8 i 9 de març, amb el registre de deu domicilis situats a València ciutat, Llíria, Riba-roja de Túria, Villamarxant, Montroi i Turís, localitzant plantacions de marihuana en diferents fases de creixement en set d’ells.

Els investigadors van intervindre un total de 3.398 plantes i 44 esqueixos de marihuana, 850 llavors d’aquesta substància, 1 quilo de marihuana seca, 88 grams de cabdell sec de marihuana, 152 grams de cocaïna, 25.530 euros en efectiu, així com una motocicleta sostreta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia