Aquest dissabte, 25 de març, donaran inici les “apuntaes” a algunes de les comissions falleres de Bétera. Així, la Falla Carraixet ha preparat un dia d’activitats i oci per a fallers/es i totes aquelles persones que desitgen formar part d’aquesta gran comissió, ubicada a l’Avinguda Gran Via del Nord del municipi.

L’horari de les inscripcions per a apuntar-se serà de 10.00 a 13,00 hores. Serà imprescindible dur una fotocòpia del DNI.

Per a l’ocasió, hi haurà xaranga, “tardeo”, discomòbil, parcs infantils i també paella per a tota la comissió.

La Falla Carraixet es va formar en abril de l’any 1992; un grup d’amics va decidir crear la la falla del seu barri, amb el pensament de donar-li més cohesió i d’establir llaços d’amistat, ja que es van edificar moltes finques grans per la zona zona i, amb tantes noves famílies, la falla seria un motiu per a estar tots més units.

Esta comissió está formada per fallers i falleres del poble de Bétera, gent disposada a treballar i ajudar en tot el necessari per a què tot vaja endavant de la millor manera possible.

En l’actualitat està formada per uns 50 xiquets i xiquetes i uns 160 adults, sempre oberts a totes aquelles veïnes i veïns que vulguen formar part d’aquesta família fallera. A hores d’ara, el seu president és Valeriano Moreno i López, qui ostenta aquest càrrec des de l’any 2018.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia