Per a donar-li la benvinguda a un nou exercici faller, la Falla Gran Via del Sud de Bétera també ha organitzat per al pròxim diumenge, 26 de març, la seua “Apuntà” fallera.

A partir de les 11.00 hores, els ciutadans i ciutadanes que vulguen formar part d’aquesta comissió podran acostar-se al seu districte faller, ubicat a l’Avinguda País Valencià.

Per a celebrar la jornada s’ha preparat unflables, dinar per als assistents/es i bona musiqueta.

Aquesta comissió va nàixer l’any 1980, a conseqüència de la unió del veïnatge de la barriada, que amb ambient de convivència, festa i alegria decidiren organitzar la comissió fallera. Els germans Herrero Espelunca van cedir, desinteressadament, el solar, que amb esforç, il·lusió i alegria es va convertir en el seu primer casal.

Des de fa uns 22 anys, el seu president de manera consecutiva és Vicent Manel Miret i González. En l’actualitat hi ha uns 300 fallers i falleres, sempre amb els braços oberts per a donar-li la benvinguda a nous membres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia